ТЕХНОМЕБЕЛ 2018

 

 Уважаеми клиенти,

 

С удоволствие ви каним да посетите щанда ни по време на изложението „Техномебел“ 2018 от 24-ти до 28-ми април. Както всяка година, ще демонстрираме широка гама от машини за производство на мебели. Ще имате възможността да видите 5-осен CNC обработващ център Masterwood, проходни пробивни машини Masterwood и Maggi, кантиращи машини Hebrock и Ott и др.

Ще ни откриете в зала №3 на щанд C10. Заповядайте!

 

ТЕХНОМЕБЕЛ 2017

 

Участието ни на изложението през 2017г беше естествено продължение на успеха ни след силното представяне през 2016. Представихме дървообработващи машини на нашите партньори.

 

 

ТЕХНОМЕБЕЛ 2016

 

Участието ни на изложението през 2016г беше естествено продължение на успеха ни след силното представяне през 2015. Разположихме пет машини на два щанда с обща площ над 100 кв.м. Най-силен интерес сред експонатите предизвикаха 5- осен CNC център MASTERWOOD P265, пробивен център MASTERWOOD TF100, както и кантираща машина със специална система за лепене на т.нар. „лазерни кантове“ , доставена от FRAVOL.

 

 

НОВИ ПАРТНЬОРИ

 

През месец ноември 2015г, екипът ни посети фабриката на MASTERWOOD - специализиран производител на CNC машини, както и на MACMAZZA - производител на пакето-разкройващи циркуляри. Там имахме възможност да се запознаем от близо с продуктите на двете фирми, както и да договорим ексклузивни права за дистрибуция на българския пазар. През март 2016г, веднага се сключването на първите сделки с машини от новите ни партньори, нашите техници също посетиха Италия за сервизно обучение.

 

 

ТЕХНОМЕБЕЛ 2015

 

През април 2015 беше първото ни участие на специализираното изложение „ТЕХНОМЕБЕЛ“. Можем да се похвалим със силен дебют, като показахме машини от всички наши партньори. И четирите машини- 2 пробивни центъра IMACO-HIRZT, форматиращ циркуляр CASOLIN и кантираща машина FRAVOL, бяха предварително продадени на наши клиенти, които се съгласиха да ни предоставят машините като експонати, преди да бъдат доставени и инсталирани в производствените им бази.

 

 

                    Geppetto machinery  2018                                                                         Политика относно бисквитките           Условия за ползване