Hebrock logo

Кантираща машина F 4

За пълна обработка на панелите

За тези, които не искат да правят нещата наполовина. С F 4 ви предлагаме модел, с който можете да произвеждате напълно обработени кантове на машина с дължина само 4 м. F 4 е не само спестяващ място, но и изключително атрактивен от гледна точка на цената си.

Перфектното кантиране на най-малко пространство.

Преглед на основните характеристики на F 4.

10 “ сензорен дисплей с поддръжка на 3D графика.

10 m/min. скорост на подаване

Мултирадиусна цикла за обработка на широк диапазон от радиуси

Агрегат за челно фрезоване

Кантираща машина Hebrock F 4

Ако искате да произвеждате напълно завършени кантове на спестяваща място машина с дължина 4 м, изберете Hebrock F 4. Стандартната версия е вече оборудвана за съединяване и обработка на ъгли. Тя разполага и с цикла за повърхности. По желание се предлага радиусна цикла за преработване на кантове. Благодарение на PLC управлението чрез 10-инчов сензорен дисплей, F 4 е приятен и лесен за управление. Бърза смяна на лепилната станция(смяна на цвета) е възможна дори PUR обработка.

- Дебелина на канта: 3 мм.
- Дебелина на детайла: 50 mm.
- Мин. дължина на детайла: 160 mm.

F 4 - толкова многостранен, колкото и вашите проекти

Материали

Детайли

Основна конфигурация
Предфрезоващ агрегат
Фрезоващ агрегат R2
Трион за точно окрайчване
Агрегат за челно фрезоване/корнер/
Оборудване: - PLC управление с 10-инчов сензорен дисплей - Бързо загряващ се съд за лепило от горната страна (без необходимост от поддръжка) - Поддържаща плоча за кантиращата ролка - Автоматично централно смазване (трион за рязане, модул за заобляне на ъгли) - Визуален индикатор за последователността на обработваните детайли - Поддръжка на детайла (сгъва се отпред)