Кантираща машина CombiMelt

За перфектен резултат.

Системата за лепене CombiMelt е сърцето на всяка кантираща на OTT и е подходяща както за обработка на EVA, така и на PUR лепила.

CombiMelt

Системата за лепене CombiMelt е сърцето на всяка кантираща на OTT и е подходяща както за обработка на EVA, така и на PUR лепила. Особено при PUR лепилата се постига почти невидимо лепилно съединение. След пълната реакция на лепилото това съединение е много трайно и дори устойчиво на влага. Могат да се обработват всички обичайни материали като фурнир, ленти или навити кантове.

Какво е толкова специално?

Така наречената нулева лепилна линия може да бъде постигната чрез използване на тънък слой лепило, който все пак изгражда здрава връзка между панела и крайния материал. Линията на лепилото е почти невидима, а чрез перфектната обработка на следващите модули резултатът е оптимизиран. Необходимата смяна между PUR бяло и прозрачно се извършва лесно и бързо с помощта на нашата сервизна станция: Както съдът за лепило, така и системата за нанасяне на лепилото на блока за лепене могат да бъдат отделени поотделно и могат да бъдат предварително загряти на сервизната станция, като по този начин бързо се подготвят за смяна на лепилата. Сервизната станция е и идеалното допълнение за дейности по поддръжка и почистване.

Вече разтопеното PUR лепило може да се съхранява в сухата кутия - снабдена с въздух под налягане - за да се спре или забави процесът на реакция на лепилото и да се намалят отпадъците и да се налага по-рядко почистване. Чрез това устройството е по-бързо достъпно и се намалява необходимото количество PUR лепила: Две големи предимства за ежедневната ви употреба!

Кантираща машина CombiMelt