Нашите партньори

При изграждане на продуктовото ни портфолио ние се съобразихме с един основен принцип-вярваме, че истински добрата техника се произвежда в специализираните фабрики. Водени от този принцип, ние сме горди да представим на нашия пазар истински професионалисти и иноватори в сферата на дървообработващите машини и оборудване, с които успяхме да договорим изключителни права за представителство на българския пазар.

Altendorf Logo

ALTENDORF - отличава се преди всичко с концепцията за форматно-разкройващи циркуляри, която се основава на изобретение на основателя на компанията от 1906 г. Успехът на този крайъгълен камък в обработката на дървесина продължава и до днес, повече от 150,000 форматно-разкройващи циркуляри ALTENDORF вече са продадени по целия свят в дърводелски предприятия и фирми за обработка на дървесина, метал и пластмаса. Клиентите оценяват тази машина заради нейното перфектно качество, прецизност и надеждност. Независимо в коя страна по света, ALTENDORF отделя специално внимание на професионалното консултиране на клиентите - благодарение на гъстата си дистрибуторска мрежа и филиалите си в Австралия, Бразилия, България, Индия, Югоизточна Азия и Китай. От 2018 г. ALTENDORF е част от новосъздадената Altendorf Group. Скоро след това Групата придобива Maschinenbau Hebrock GmbH, което сега разширява продуктовото портфолио на Групата, включвайки и машини за кантиране.

HEROCK - основана през 1980 г., Hebrock Maschinenbau GmbH, дружество на Altendorf Group, е специализирано в производството на кантиращи машини. Тези машини се използват за лепене и обработка на дървени и пластмасови кантове на мебелни елементи, изработени от ПДЧ. Клиенти на HEROCK са дърводелски предприятия, дървообработващи предприятия и компании в мебелната промишленост. Специална иновация на HEBROCK е преобразуването на индустриални машини в компактни и малки дървообработващи машини за малки цехове и предприятия. С три производствени обекта в Германия HEBROCK се нарежда сред първите три компании в своя пазарен сегмент в Германия.

Masterwood logo

MASTERWOOD - производител на CNC машини с над 40 годишен опит. Марката MASTERWOOD се ражда през 1990г. в резултат на сливането на две от основополагащите компании в производството на дървообработващи машини- MUTTI и ZANGHERI & BOSCHETTI. Опитът и ноу-хау на двете компании скоро превръщат MASTERWOOD във водещ производител на цифрово-програмни център-машини за обработка както на плоскости, така и на масивна дървесина, като над 70% от продукцията на компанията е за износ на външни пазари. Постоянните инвестиции в изследвания и развитие, позволяват на MASTERWOOD да предложи най-съвременни технологии, съчетани с гъвкави персонализирани решения, удовлетворявайки индивидуалните нужди на всеки един клиент.

MAGGI – компанията произвежда дървообработващи машини от 1963г насам, започвайки с производството на автоматични подаватели. Днес MAGGI е сред най-добре познатите в света марки в сферата на пробивната техника, предлагайки широка гама от многошпинделни машни, както и пробивни машини с ЦПУ- така наречената „trough-feed” технология. Забележителното качество и надеждност на машините, както и високото ниво на компетентност на техническите лица, утвърждава компанията сред водещите доставчици в световен мащаб, като около 85% от продукцията се изнася в над 80 страни.

OTT - основана през 1963 г., Paul OTT GmbH в Ламбах, Горна Австрия, може да се похвали с няколко десетилетия опит в обработката на дървесина. От единични кантиращи машини до специални машини за производство на врати, решенията са винаги близо до с клиента. Перфектните резултати, удобното за потребителя управление, изчистеният дизайн и здравите устройства са част от всяка кантираща машина или център за кантиране на OTT.

VENETA IMPIANTI- създадена през 1978 г., и до днес Veneta Impianti предлага най-модерните и високотехнологични решения за драстично редуциране на замърсяването на производствените помещения, намаляване на консумацията на енергия и подобряване работния капацитет на машините във фабриката. Благодарение на натрупания опит, компанията е достигнала водеща позиция в проектирането, производството и монтажа на системи за промишлена екстракция и филтриране. Тези системи се прилагат в широк спектър от индустрии, като машиностроене, текстилната, хранително вкусовата, химическата промишленост, млекопроизводството, дървообработването и др.