Помощна и връщаща система TransEdge

Решения за вашите изисквания.

Всички центрове на TransEdge имат една обща черта: оптимално качество на обработка и решения, подходящи за ежедневна употреба.

TransEdge

Нашите кантиращи центрове TransEdge се предлагат в различни версии, тъй като са проектирани според изискванията на клиента. Всички центрове TransEdge имат една обща черта: оптимално качество на обработка и решения, подходящи за ежедневна употреба. Например, може да се реализира цялостно решение с две машини за кантиране и напълно автоматизиран трансфер, сканиране на баркод, автоматично изхвърляне или подреждане, ъглово подаване и др.

Вие ни казвате вашите изисквания и ние ще работим с вас, за да разработим съгласувана концепция за най-съвременна, индустриална обработка на вашите материали.

Изискването за високо качество и гъвкавост е важно за нас - както за отделни машини, така и за цялостни системи. Размерът на партидата 1 трябва да бъде също толкова постижим, колкото и серийното производство при многосменен режим на работа.

Тази година разработихме и ново решение за обработка със скорост 25 m/min - както машината за кантиране, така и системата за обработка работят ненадминато бързо и прецизно. И тук приложихме високите си стандарти за качество и предлагаме оптически нулеви фуги и перфектна довършителна обработка. Ще се радваме да обсъдим с вас лично специални решения за специални изисквания.

Video TransEdge

Помощна и връщаща система TransEdge