Форматно-разкройващ циркуляр F 45

Знаем колко важни са надеждните машини за ежедневната ви бизнес работа. Ето защо нашият F 45 представлява същността на надеждността и поставя както технически, така и оптични стандарти. И го прави, за да гарантира вашия успех.

Нашият шедьовър за вашия успех

Преглед на основните характеристики на F 45.

ElmoDrive

F 45 ElmoDrive включва най-усъвършенстваната и всеобхватна технология за управление, налична за циркуляри с плъзгаща се маса. Концепцията за управление използва огромен 12-инчов сензорен дисплей, който ви позволява да избирате осите и софтуерните функции.

Мощност на двигателя 5,5 kW (7,5 HP)

Двигателите се произвеждат специално по спецификациите на Altendorf и са оптимизирани за използване в циркуляри с плъзгаща се маса. Те осигуряват до 20 % по-голям въртящ момент в сравнение с конвенционалните електродвигатели, без да увеличават консумацията на енергия.

CNC линеал

CNC линеала за рязане има скорост на движение 250 mm/s и точност ±1/10 mm. Високопрецизната петточкова система с рециркулиращ сачмен шпиндел не се нуждае от поддръжка и заедно с двигателя е добре защитена чрез интегрирането си в алуминиевия профил.

CNC crosscut fence

This patented Altendorf fence, with integral length compensation, makes it easier to perform bevel cuts and mitre cuts precisely in one function. The set angle can be adjusted continuously over a range of 49° with a graduated scale.

Форматно-разкройващ циркуляр Altendorf F 45

F 45 е истински универсален модел. С широката си гама от възможности за конфигуриране F 45 може да се справи с почти всяка ваша задача. Освен това той реже чисто и прецизно почти всеки материал. Изпратете ни проба от вашия материал. Ние ще го тестваме и ще определим дали F 45 е правилният избор за вашата работа.

- Максимална дължина на рязане 5 000 мм.
- Максимална височина на рязане 204 мм.
- Макс. ширина на рязане 1 600 мм./на успоредния линеал/

Материали

Детайли

Базова конфигурация

- Моторизирано регулиране на издигането/спускането и наклона (0 - 46°) на главния циркуляр с автоматична корекция на височината на рязане при накланяне на диска.
- Успореден линеал , ръчно регулиране с помощта на градуирана скала, включва фино регулиране, ширина на рязане 1 000 mm.
- Дисплей за управление на нивото на очите, въртящ се
- Линеал за напречно рязане с фиксиран ъгъл 90°, ръчно регулиране с помощта на градуирана скала до 3 200 mm.
- Система за захващане на инструменти AKE за основния циркулярен диск
- Мощност на двигателя 5,5 kW (7,5 к.с.), три скорости (3000/4000/5000 об./мин.), ръчно регулиране
- Плъзгаща се маса, дължина на масата 3 000 mm.
- Максимална проекция на циркулярния диск 154 mm, максимален диаметър на циркулярния диск 450 mm
- Работна височина 91 cm.

Три дисплея за управление за безброй възможности

В зависимост от индивидуалните ви нужди можете да изберете един от трите различни дисплеи за управление на вашия Altendorf F 45. Тази услуга е уникална! Можете да избирате от следните дисплеи за управление при конфигурирането на вашия циркуляр с плъзгаща се маса F 45.

PRODRIVE дисплей

Въртящият се дисплей за управление поставя нови стандарти по отношение на лекотата на използване, яснотата, безопасността и удобството.

EVODRIVE дисплей

F 45 EvoDrive се предлага със 7-инчов сензорен дисплей, който има отделна клавиатура, която може да се използва за въвеждане на цифрови спецификации на размерите.

ELMODRIVE дисплей

F 45 ElmoDrive e с 12-инчов сензорен дисплей и включва най-усъвършенстваната и всеобхватна технология за управление, съществуваща за циркуляри с плъзгаща се маса.