Форматно-разкройващ циркуляр
HAND GUARD

Не може да има две мнения, когато става въпрос за най-високо ниво на безопасност. Но една система: HAND GUARD. Уникалната система за ранно разпознаване с две камери не само защитава служителите ви, но и предпазва работните места и оценката на разходите ви. Ние сме си свършили работата само тогава, когато вие сте успели в работата си.

Най-голяма безопасност за вашия занаят

Кратко описание на функциите на HAND GUARD.

Оптична система за безопасност

Две камери събират данни за разпознаване на ръката от широко пространство около циркулярния диск. Щом там бъдат разпознати нахлуващи ръце, режещият апарат бързо се спуска и спира в рамките на четвърт секунда.

ElmoDrive


HAND GUARD
ElmoDrive включва най-усъвършенстваната и всеобхватна технология за управление, налична за триони с плъзгаща се маса. Концепцията за управление използва голям 12-инчов сензорен екран, който ви позволява да избирате осите и функциите на софтуера.

Номинална мощност на двигателя 5/5,5 kW

Двигателите Vario са произведени и оптимизирани специално за използване в циркуляри с плъзгаща се маса. Те осигуряват до 20 % по-голям въртящ момент в сравнение с конвенционалните електродвигатели, без да увеличават консумацията на енергия.

CNC задвижване на успоредния линеал

CNC линеала има скорост на движение 250 mm/s и точност ±1/10 mm. Високопрецизната петточкова система с рециркулиращ сачмен шпиндел не се нуждае от поддръжка и заедно с двигателя е добре защитена чрез интегрирането си в алуминиевия профил.

HAND GUARD

HAND GUARD е не само безопасен, но и изключително гъвкав. HAND GUARD е истински универсален продукт благодарение на широкия си набор от възможности за конфигуриране. Системата за безопасност работи и с ръкавици, може да работи с почти всички видове циркуляри и е предназначена за почти всеки материал.

- Максимална дължина на рязане 5 000 мм.
- Максимална височина на рязане 204 мм.
- Макс. ширина на рязане 1 600 мм./на успоредния линеал/

HAND GUARD

Материали

Детайли

HAND GUARD Standard

- Плъзгаща се маса 3000 mm.
- Мощност на двигателя VARIO 5,5 kW (7,5 PS)
- Напречен линеал с ограничители до 3500 мм.
- Успореден линеал DIGIT X, ширина на рязане 1000 mm.