Altendorf wa 6

Форматно-разкройващ циркуляр WA 6

Всеки иска да направи добър разрез. Нашият WA 6 предлага изключителна прецизност за парите по няколко различни начина. Най-малкият форматно-разкройващ циркуляр в продуктовата линия на Altendorf отговаря на всички изисквания по отношение на функции, мощност, надеждност - и най-вече на цена. Той е идеалният въвеждащ модел за клиенти, които поставят качеството на първо място.

Какво да направим, когато разполагаме с малко пространство и ограничен бюджет, а качеството трябва да се запази? Когато тези изисквания трябва да бъдат изпълнени с помощта на циркуляр  с плъзгаща се маса. WA 6 е най-малкият Altendorf, който съществува. Но въпреки по-малките си размери, значителните му възможности са впечатляващи : със своята мощна гама от оборудване, той се откроява дори и в най-малкото пространство.

Altendorf WA 6 е качествен настолен циркуляр за професионалисти.  От създаването на компанията и изобретяването на плъзгащата се маса от Вилхелм Алтендорф през 1906 г. Altendorf е синоним на този тип машини по целия свят. В продължение на десетилетия Altendorf е безспорен лидер на световния пазар и вече е продал над 200 000 плъзгащи се настолни циркуляра в повече от страните по света. Altendorf произвежда в производствените си бази в Минден, Германия, Цинхуандао, Китай и Блуменау, Бразилия, като използва най-новите технологии и най-високи стандарти.

WA 6 - толкова многостранен, колкото и вашите проекти.

Система за регулиране на подрезвача RAPIDO

RAPIDO е професионалният инструмент за регулиране на подрезвача. Настройката е лесна и прецизна, с RAPIDO може да се регулира точно, за да съответства на ширината на рязане на всеки основен диск. В сравнение с работата с шайби, при която трябва да свалите диска от машината, за да промените ширината му, RAPIDO спестява до 10 минути, тъй като диска остава на машината по време на регулирането. Обхват: 3 - 3,8 мм.

Линеал за напречно рязане

Напречния линеал дава възможност за много бързо, прецизно и разнообразно рязане до ъгъл 90°. Настройте го на 45° и може да се направи скосен разрез от двете страни на детайла без допълнителни настройки. Размерите се задават с помощта на лупа/измервателна скала 105-2600мм.

Голям аспиратор (PSV)

PSV се предлага с малък аспиратор за 90° разрези и широк аспиратор за наклонени разрези. Те покриват както главния, така и режещия диск. Капакът може да се регулира за всякаква дебелина на материала и е самозаключващ се.

Плъзгаща се маса

WA 6 се предлага с плъзгаща се маса с дължина 1 600, 2 000 или 2 600 mm, включително стоманени водачи.

Форматен циркуляр Altendorf WA 6

WA 6 може да е малък, но все пак е Altendorf. Това означава, че той се отличава във всяка област, в която се отличават всички останали машини на компанията: най-високо качество на сглобяване, иновативни функции и най-вече ненадмината цена. Проектиран както за начинаещи, така и за опитни професионалисти, форматно-разкройващия циркуляр Altendorf WA 6 превръща работата с плъзгащ се настолен трион във виртуална детска игра.

- Максимална дължина на рязане 2 500 мм
- Максимална височина на рязане 100 mm
- Макс. ширина на рязане 1000 мм/на успоредния линеал/

Материали

Детайли

Основна конфигурация

Плъзгаща се маса
Доказаната плъзгаща се маса Altendorf със стоманени водачи. WA 6 се предлага с плъзгаща се маса с дължина 1 600, 2 000 или 2 600 mm.

Линеал за напречно рязане
Линеала за напречни и ъглови срезове опростява напречните и ъглови срезове, защото изпълнява и двете функции. Диапазон на напречно рязане: 105 - 2 600 mm. Ъгъл на наклона, регулируем от 0 до 49°.

Успореден линеал
Линеала за рязане по дължина е прецизен и с плавно движение. Широчина на рязане: 1,000 mm.

Ръчно регулиране на наклона
Ръчно регулиране с колело, като ъгълът на наклон се показва на скала. От 0 до 45°.

Ръчно регулиране на височината
Ръчно с ръчно колело.

Подрезвач
Отделен двигател на подрезвача с мощност 0,37 kW.

Защитен капак
Защитния предпазител е за максимален диаметър на диска 315 mm. (версия CE) прикрепена към клина за разцепване, със смукателен маркуч над основния диск. Максимална височина на рязане 100 mm.

Двигател
Мощност на двигателя: 4 kW (5,5 HP)
Скорост на въртене: 4200 об/мин.