Форматно-разкройващ циркуляр WA 8 X

С WA 8 X можете успешно да се справите с всяко предизвикателство, свързано с материала: без значение дали работите с дърво или пластмаса. Благодарение на добре обмисления си дизайн и стабилното качество на изработката, той се справя лесно с простите, но прецизни квадратни разрези през сложни ъгли. Изцяло разработена и сглобена в Германия, машината поставя нов стандарт за плъзгащи се настолни циркуляри по отношение на цена и качество. Тя ще гарантира успеха на вашия бизнес.

Това прави WA 8 X толкова специален

Преглед на основните характеристики.

Контролен панел на рамата на машината

Можете да управлявате регулирането на височината и наклона на основния диск с натискането на един бутон. Ъгълът на наклона се показва на цифровия дисплей.

Успореден линеал с прецизно ръчно регулиране

Настройването на линеала е лесно; прецизното регулиране улеснява постигането на голяма точност. Линеала се спуска над нивото на масата на машината, за да освободи допълнително пространство за разделяне на големи панели.

Линеал за напречно рязане с фиксиран ъгъл 90°

Стопер до 3 200 mm.

Линеала за напречно рязане с фиксиран ъгъл от 90° помага всеки ден за прецизното рязане на детайли с различни дължини и формати. Линеала може лесно да се плъзга отпред назад, без да се повдига. Регулиране с помощта на градуирана скала

Плъзгаща се маса

Дължина на масата 3,200 mm.

Големите ролки с дъмбели направляват подвижната маса с абсолютна точност между твърдо хромираните направляващи шини. Въпреки че е здрава, масата реагира дори на леко докосване, като се плъзга плавно и сигурно, сякаш е на релси. И запазва тази лекота на движение дори след десетилетия усилена работа, прах и мръсотия.

Altendorf WA 8 X

Безкомпромисно силен, прецизен и надежден. WA 8 X е символ на уникална стабилност и най-високо ниво на безопасност на производството. Тези качества превръщат WA 80 в идеалния партньор за вашите успешни проекти.

- Максимална дължина на рязане 4300 мм.
- Максимална височина на рязане 150 мм.
- Макс. ширина на рязане 1 300 мм.

WA 8 X - многостранен, колкото и вашите проекти

Материали

Детайли

Основна конфигурация

- Моторизирано повдигане и наклон 0 - 46° на агрегата на оснвния диск и автоматична корекция при рязане под наклон с електронно отчитане на наклона и височината
- Контролен панел изнесен над машината на височината на очите
- Плъзгаща маса с дължина 3200 mm
- Надлъжен линеал, ширина на рязане 1300 mm - CNC (моторизиран)
- Напречен линеал с фиксиран ъгъл 90, ръчна настройка на дължината на рязане до 3200 mm
- Проекция на основния диск във височина - макс. 125 mm при диаметър на основния диск 400 mm
- Мощност на основния мотор и скорост на въртене 5,5 kW (7.5 HP) скорост (3/4/5,000 rpm)
- AKE-система за захващане на основния диск
- Работна височина 88 cm
- Агрегат за подрезвач с моторизирана настройка по две оси
- Дуплекс -система за рязане под ъгъл на напречния линеал